Şirket Haberleri

KAP Haberleri

    KFEIN (Pozitif) – Şirket 13.8 milyon TL tutarında veri analiği ihalesini kazandığını bildirdi. İki yıl sürecek proje için alınacak bedel 2019 yılının hasılatının yaklaşık %11’ine karşılık geliyor.
    KORDS – Şirket Brezilya ve Türkiye fabrikalarında üretimi azaltma kararı kaldı. Şirketten yapılan açıklamada, müşteri talebinin azalması sonucu, Brezilya fabrikasında 26 Mart tarihinden başlamak üzere 2 hafta boyunca üretime ara verildiği, Türkiye fabrikasının ise faaliyetine devam etmekle birlikte bazı hatların 1 Nisan itibariyle 2 hafta boyunca üretimi durduracağı belirtildi. Brezilya ve Türkiye fabrikalarının toplam Kordsa cirosu içindeki payının yaklaşık %45 seviyesinde olduğunu tahmin ediyoruz. Virüs salgınının küresel olarka otomotiv ve havacılık sanayiinde üretimi etkilemesi nedeniyle, Kordsa için 2020 ciro ve FAVÖK tahminlerimizde bizde %24 aşağı yönlü revizyon gerçekleştirmiştik.
    SAMAT – Şirket sermayesinin 18.3 milyon TL’den %100 oranında bedelli olarak 18.3 milyon TL artışla 36.6 milyon TL’ye yükseltilmesine ilişkin olarak SPK’ya başvuru yapıldı.

Yukarı