Şirket Haberleri

KAP Haberleri

    DOHOL – Şirket %99.99 oranında pay sahibi olduğu D Yatırım Bankası’nın 200 milyon TL’lik sermayesiyle birlikte tescil edildiğini bildirdi. Banka BDDK’dan onay aldı fakat henüz henüz faaliyete geçmedi.
    GUSGR & HALKS – GUSGR, Ziraat Sigorta ve HALKS’ın birleşmesine ilişkin olarak HALKS için pay değişim oranı 0.4887 olarak açıklandı.
    HLGYO – Şirket sermayesinin 928 milyon TL’den %4.53 oranında kar payından bedelsiz olarak 42 milyon TL artışla 970 milyon TL’ye yükseltilmesine karar verildi.
    INDES – Şirket, Maxrel Telekomünikasyon ile yaptığı Realme markalı telefonların Türkiye distribütörlüğüne ilişkin görüşmelerin olumlu sonuçlanmadığını bildirdi.
    ORGE – Şirket, inşası devam eden Kaynarca – Sabiha Gökçen Havalimanı metro projesi için verdiği 11 milyon Euro + KDV tutarındaki teklife ilişkin olarak sözleşmenin imzalandığı bildirildi. Söz konusu işin 400 gün (13 ay) sürmesi bekleniyor. TKFEN - Tekfen’in mühendislik birimi ile TEI arasında test altyapısı kurulması projesine yönelik işbirliği sözleşmesi imzalandı. TUSAS ve GE ortaklığında havacılık motorları üreten bir şirket olan TEI, yerli helikopter motoru geliştirilmesi projesi kapsamında test altyapısı kurulması için Tekfen’in mühendislik biriminden danışmanlık hizmeti alacak. Şirketten aldığımız bilgiye göre projenin Tekfen’in finansallarına önemli bir katkı sunması beklenmiyor. Projeyi daha katma değerli alanlarda Tekfen’in yeteneklerinin geliştiğinin bir işareti olarak görebiliriz.
    VKFYO – Şirket sermayesi bugün 20 milyon TL’den %50 oranında bedelli olarak 10 milyon TL artışla 30 milyon TL’ye yükseltilecek olup, düzeltilmiş pay fiyatı 2.267 TL’ye karşılık gelmekte.
    Pay Alım Satım Haberleri –
    DGKLB – Pay geri alım programı çerçevesinde 2.4 TL fiyattan 0.4 milyon adet pay alımı yapılırken, alınan payların şirket sermayesine oranı %0.0026’ya yükseldi.
    SKBNK – Pay geri alım programı çerçevesinde alınan paylardan 1.40 – 1.41 TL fiyat aralığından 2 milyon adet pay satılırken, kalan payların sermayeye oranı %1.85’e geriledi.

Yukarı