Şirket Haberleri

KAP Haberleri

  • ANSGR: Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, 18.07.2018 tarihinde yaptığı açıklamada, Türkiye'nin kredi notunda gerçekleşen not indirimine paralel olarak şirketin uluslararası finansal güç notunu "BBB-" den " BB+" seviyesine indirmiş, not görünümünü de aynı nedenle negatif olarak açıklamıştır. Söz konusu raporda şirketin ulusal finansal notu "AA+" ve görünümü "Durağan" olarak teyit edilmiştir.
  • EKGYO: İller Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu üyeliğine atanan Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim, Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etmiştir.
  • GEREL: Şirket ile Tiflis'te kurulu LLC Euro Hotel arasında, Gürcistan – Tiflis'te yapılacak Hotel Projesi kapsamında elektrik, mekanik ve tesisat ekipmanları malzeme tedariki ve montajına yönelik olarak toplam bedeli 2.000.000 USD (Yaklaşık 9.690.400 TL) tutarında sözleşme imzalanmıştır.
  • KPHOL: Şirketin dün yapılan yönetim kurulu toplantısında, 13.000.000 TL sermayeli Ortadoğu Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de %20 oranında iştirak eden Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş.'nin sahip olduğu payların alımı için görüşmelere başlanılmasına karar verilmiştir.
  • TLMAN: Şirket ile Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve NATO POL Tesisleri İşletme Başkanlığı (ANT Başkanlığı) arasında Liman sahasında bulunan 6000 tonluk depolama kapasitesi bulunan fuel-oil depolama tesisleri 01.09.2018 tarihinden itibaren aylık 35.000 TL +KDV bedelle 24 aylığına kiraya (depolama sözleşmesi) verilmiştir. Sözleşmenin toplam bedeli 840.000 TL + KDV'dir.
  • VKBNK: Vakıfbank hisse başına 0,05 TL brüt nakit temettü dağıtacağını açıkladı. Mevcut rakamın temettü verimi %1,3 olup, kar payı kullanım tarihi 16 Ağustos 2018 olarak belirlenmiştir.

Borsa İstanbul:


SPK Bülteni:


Yukarı