18.11.2016 Şirket Haberleri

KAP Haberleri

  • DOAS: Şirket geri alım programı kapsamında, 9,61-9,69 TL fiyat aralığından 627.062 lot hisseyi 6.068.563 TL bedelle almıştır.
  • DOCO: Şirket’in 1 Nisan – 30 Eylül ilk mali yarıyıl sonuçları açıklandı. Buna göre 1.694 mn TL ciro elde eden Şirket, 110 mn TL kâr elde ederek kârını sadece %1,9 artırabildi.
  • EKGYO: "İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşi" anahtar teslimi proje ihalesi gerçekleştirilmiştir. 6 katılımcının iştirak ettiği ihalede 4 katılımcı teklif verirken en yüksek teklif 553.869.254 TL olmuştur. Teklifler değerlendirme aşamasındadır.
  • GLYHO: SPK, Şirket’in kolaylaştırılmış usulde kısmi bölünme işlemiyle bünyesinde bulunan gayrimenkullerinin yeni kurulacak Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye devredilmesi işlemine onay vermiştir.
  • GUBRF: Şirket, daha önce Koza Altın İşletmeleri A.Ş.'ye devredilmiş olan işletme ruhsatlarının şirket adına tescili için Maden İşleri Genel Müdürlüğü nezdinde gerekli devir işlemlerine başlanılmasına yönelik TMSF'den bulunduğu talebe mahkeme; her türlü hak ve alacak taleplerinde muhatap olarak Koza Altın İşletmeleri Anonim Şirketi'nin alınması hususunda bilgilendirme yapmıştır. Bu doğrultuda aynı taleplerle Koza Altın İşletmeleri Anonim Şirketi'ne başvuru gerçekleştirilecektir.
  • ISCTR: Banka, 268,7 milyon Türk Lirası nominal değerli 242 gün vadeli ve 262,3 milyon Türk Lirası nominal değerli 179 gün vadeli banka bonolarının ihracını gerçekleştirmiştir.
  • PRKME: Şirketin Siirt'in Şirvan ilçesinde bulunan Madenköy bakır madeni sahasında ilk belirlemelere göre aşırı yağışlar nedeniyle heyelan meydana gelmiştir.Kurulan kriz masasının çalışmaları devam etmektedir. Bölgede toprak kayması riskinin devam ettiği de dikkate alınarak üretime ara verilmiştir.
Yukarı