Şirket Haberleri

KAP Haberleri

    AKBNK – BDDK tarafından şirkete 155.5 milyon TL tutarında ceza verildiği bildirildi. BDDK’nın karar gerekçesinde ise COVID-10 etkilerinin sınırlandırılması hakkındaki kurum talimatına aykırı işlem tesisi yer almakla birlikte, cezanın peşinen ödeneceği bildirildi. Finansal tablolar üzerinde ise etkisi olması beklenmiyor. FROTO - Ford Otosan ile Dünya Bankası bünyesindeki IFC arasında 150 milyon dolarlık kredi anlaşması imzalandı. Ford Otosan tarafından yapılan açıklamada, önümüzdeki 4 senelik dönemde araç geliştirme ve fabrikalarda verimlilik, kapasite ve modernizasyon yatırımlarına yönelik kredi sözleşmesinin imzalandığı belirtildi. Şirketin ürün portföyünün yenilenme yatırımlarının bu sene sonuna doğru başlanması bekleniyordu, tahminimize göre şirket Transit/Custom/Courier modellerinin yeni versiyonları için önümüzdeki 2-3 senede 1 milyar doların üzerinde yatırım yapabilir. Uzun vadeli planlama dahilinde IFC anlaşmasına benzer kredi anlaşmaları bu yatırımların finansmanında gündeme gelecektir.
    INDES – Şirket, LG ile LG marka telefonların TELCO Operatör distribütörlerine dağıtımı için ana distribütörlük sözleşmesi imzaladığını bildirdi.
    MEGAP – Şirket sermayesi yarın 13.22 milyon TL’den %100 oranında bedelli olarak 13.22 milyon TL artışla 26.44 milyon TL’ye yükseltilecek. Rüçhan kullanım tarihinin son günü ise 05.08.2020 olarak açıklandı.
    RAYSG – Şirketin Ocak – Haziran dönemi prim üretimi geçen yılın aynı dönemine göre %27.37 artışla 728 milyon TL’ye yükseldi.
    SISE & ANACM & DENCM & TRKCM & SODA – Şirketlerin SISE’de tarafından devralınarak birleşmesine ilişkin olarak esas sözleşme tadil metninde sınırlı düzenleme yer alıyor. Pay değişim oranlarında ise değişik yer almamakta. ANACM için 0.88239, DENCM için 0.33089, TRKCM için 0.67615 ve SODA için 0.53423 şeklinde.
    OZKGY & EKGYO – OZKGY’nin ortağı olduğu Büyükyalı Projesinde yılın ilk yarısında 742 milyon TL tutarında 205 adet bağımsız bölümün satışının yapıldığı bildirildi.
    Pay Alım Satım Haberleri –

Yukarı