Şirket Haberleri

KAP Haberleri

    AKGRT – Şirketin Ocak - Eylül dönemi prim üretimi geçen yılın aynı dönemine göre %27 artışla 4.47 milyar TL’ye yükseldi.
    GSRAY – Şirket, Timur Şehircilik Planlama ile 5 sezonu opsiyonlu olmak üzere 10 sezon için 725 milyon TL + KDV tutarında stat isim hakkına ilişkin sponsorluk anlaşması imzalandığını bildirdi.
    MMCAS – Şirket, iştirakleri arasında yer alan Best Frutta’da sahip olduğu pay oranını artırmak üzere görüşmelere başladığını duyurdu.
    PGSUS – Şirketin Eylül ayında toplam yolcu sayısı geçen yılın aynı dönemine göre %40 artışla 2.83 milyon kişiye yükselirken, bu rakam 2019 yılına göre %22 aşağıda. Ocak - Eylül döneminde ise toplam yolcu sayısı önceki yılın 9 aylık dönemine göre %32 artış gösterdi. 9 aylık rakam 2019 yılı verilerinin %38 altında kalmakta.
    SAYAS – Şirket, Güney Kore’de yerleşik Win & P ve Dongkuk S&C’den toplamda 0.5 milyon Euro tutarında ihracat siparişi aldığını bildirdi. Söz konusu tutar şirketin 2020 yılı hasılatının yaklaşık %3.4’üne karşılık gelmekte.
    SELEC – Şirket, basında yer alan haberlere ilişkin olarak yasal defterlerin, muhasebe kayıtlarının, finansal tablo ve raporların mevzuata uygun bir şekilde hazırlandığını belirtti. Söz konusu haberlere ilişkin olarak da şirket varis ortakların yasal süreciyle ilgili olduğu bildirildi.
    YONGA – Şirket, gelen talepleri karşılamak adına tam kapasite çalışmaya devam ettiğini ve 2022 ilk ayları dahil sipariş kaydedildiğini bildirdi.

    Pay Alım Satım Haberleri –
    IDEAS – Hedef Portföy tarafından 0.35 milyon adet pay alımı yapılırken, şirket sermayesindeki payı %7.94’e yükseldi.

    Borsa İstanbul ve SPK Karar ve Açıklamaları –
    DOBUR – Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında, DOBUR payında 12/10/2021 tarihinden itibaren 3 ay süreyle "Emir İptalinin, Emir Miktar Azaltımı ile Emir Fiyat Kötüleştirmesinin Yasaklanması" ve "Piyasa Emri ile Piyasadan Limite Emir Girişinin Kısıtlanması" önleyici tedbirleri uygulanacaktır. Tedbirlerin uygulanacağı son tarih 11/01/2022'dir. SPK'nın 11/02/2021 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasalarında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar BIST-50 Endeksi dışında kalan paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır. VBTS ve Borsa Genel Müdürlüğü kararıyla alınan menkul kıymet tedbir listesine ulaşmak için https://www.borsaistanbul.com/erd/menkul_tedbir_listesi.csv

    Nakit Temettü Haberleri –

    Bugün Genel Kurulu Olan Şirketler – BASCM, ULUSE


Yukarı