Şirket Haberleri

KAP Haberleri

    BIMAS – BIMAS 7mn hisseyi (toplam sermayenin %1,2’si) geçmeyecek şekilde bir hisse geri alım programı açıkladı ve bu program için 400mn TL’lik bir fon ayırdı. Şirketin son üç aylık ortalama işlem hacmi 114mn TL oldu. Hatırlanacağı üzere şirket daha önceki geri alım programları sırasında satın aldığı payları daha sonra piyasada satıp, gelirini nakit temettü olarak pay sahiplerine dağıtmıştı.
    BRISA – Şirket İzmit ve Aksaray’daki fabrikalarında üretimin 20 Nisan’a kadar durdurulmasına karar verdi.
    GOODY – Şirket Adapazarı ve İzmit’teki fabrikalarında üretimin 20 Nisan’a kadar durdurulmasına karar verdi.
    MTRYO – Şirket sermayesinin 21 milyon TL’den %100 oranında bedelli olarak 21 milyon TL artışla 42 milyon TL’ye yükseltilmesine ilişkin SPK’ya yapılan başvuru onaylandı.
    SISE – İş Bankası tarafından 4.32 – 4.43 TL fiyat aralığından 5.25 milyon adet pay alımı yapılırken, şirket sermayesindeki payı %68.07’ye yükseldi.
    SNKRN – Şirketin yapacağı tahsisli sermaye artırımında belirlenecek fiyatın %20 üzerinde bir fiyatla gerçekelşmesi hususunda Borsa ile yapılan görüşmeler neticesinde satış fiyatının 1.83 TL olarak belirlendiği ve tahsisli sermaye artırım tutarının ise 2.05 milyon TL olarak belirlendiği bildirildi. Bu çerçevede tahsisli sermaye artırım oranı %26.44’e karşılık geliyor.

Yukarı