Şirket Haberleri

KAP Haberleri

    OTKAR – Otokar’ın Kenya’da 8x8 zırhlı araç ihalesine katılan firmaların arasında olduğu belirtiliyor. C4Defence sitesinin Afrika medyasına dayandırdığı haberine göre, Kenya’nın almayı planladığı 8x8 araç projesinde Avrupa Merkezli Excalibur ve Mowag’ın yanı sıra Otokar da 8x8 Arma araçlarını Kenya’ya satmak üzere çalışma yürütüyor. Kenya’nın Temmuz ayında ihale düzenleyerek kazanan şirketi belirleyeceği haberde belirtiliyor. Otokar için potansiyel pozitif.
    QUAGR – Qua Granıte Hayal Yapı Ve Ürünleri Sanayi’ye ait 24 milyon adet payın halka arzı tamamlanırken, paylar yarın itibariyle 16.46 TL fiyattan Yıldız Pazar’da işlem görmeye başlayacak.
    TUREX – Tureks Turizm Taşımacılık paylarının halka arzı tamamlanırken, 22.50 milyon adet pay bugün itibariyle Ana Pazar’da 12 TL fiyattan işlem görmeye başlayacak.
    ULUUN – Şirket sermayesi bugün 84.5 milyon TL’den %126 oranında bedelsiz olarak 106.47 milyon TL artışla 190.97 milyon TL’ye yükseltilecek olup düzeltilmiş pay fiyatı 7.11 TL’ye denk gelmekte.

    Pay Alım Satım Haberleri –
    INFO – Hedef Portföy tarafından 7.51 – 7.75 TL fiyat aralığından 0.13 milyon adet pay alınırken, şirket sermayesindeki payı %5.58’e yükseldi.

    Borsa İstanbul ve SPK Karar ve Açıklamaları – VBTS ve Borsa Genel Müdürlüğü kararıyla alınan menkul kıymet tedbir listesine ulaşmak için https://www.borsaistanbul.com/erd/menkul_tedbir_listesi.csv

    Nakit Temettü Haberleri –
    ATLAS – Şirket pay başına brüt 0.021 TL temettü ödeme kararı aldı. Temettü verimi %1.39.

    Bugün Genel Kurulu Olan Şirketler – DOHOL, DOKTA, EDIP, FONET, GUBRF, KUYAS, NUGYO, SELEC, SERVE, TMPOL,

    TUKAS

Yukarı