Şirket Haberleri

KAP Haberleri

  • AKENR: Şirketin %100 iştiraki konumunda bulunan Egemer Elektrik Üretim A.Ş.'nin tüm aktif ve pasifleri ile birlikte bir kül halinde Şirkete devrolunması karar verilmiştir.
  • BERA: Grup şirketleri olan Taç Turizm Seyahat Acentalığı Rehberlik Hizmetleri'nin tüm aktif ve pasifi ile birlikte yine Grup şirketlerinden Golda GIda Sanayi A.Ş.'ne devir olmak suretiyle Birleşme işlemleri 04.09.2018 tarihi itibarıyle Konya Ticaret Sicil Müdürlüğünce tescil edilmiştir. Devralan Golda Gıda San.Tic.A.Ş.'nin sermayesi, devrolan Taç Turizm Seyahat Acentalığı Rehberlik Hizmetleri San.Tic.A.Ş'nin ödenmiş sermayesi olan 41.411.828.-TL artırılarak 151.811.828.-TL'ye çıkarılmıştır.
  • PGSUS: Yönetim Kurulu tarafından Şirketimin, sermayesine 58.681.832,63 TL nominal bedelli pay ile %98,63 oranında iştirak etmiş olduğu 59.500.000 TL sermayeli IHY İzmir Havayolları Anonim Şirketi ile bütün aktif ve pasifi ile birlikte "devir alan" sıfatıyla, kolaylaştırılmış usulde birleşmesine, birleşme işlemi için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmasına ve başvurular kapsamında tüm işlemlerin ifası için Genel Müdürlüğün yetkilendirilmesine karar verilmiştir.
  • TAVHL: Şirketin tamamına sahip olduğu Havaalanları Yer Hizmetleri A.Ş. (HAVAŞ), Altur Turizm ve Free Turizm şirketlerinin oluşturduğu konsorsiyum, İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından bugün (4 Eylül Salı) düzenlenen, "İstanbul genelinde Yeni Havalimanı toplu ulaşım entegrasyonu kapsamında Bagajlı Lüks Taşımacılık (BLT) hatlarının oluşturulması ve taşımacılığın uygun araçlarla karşılanması amacıyla toplu taşıma yapmak üzere hat kiralama" ihalesinde en iyi teklifi vermiştir. Konsorsiyumda HAVAŞ'ın payı %30'dur. Söz konusu proje, gerekli onayların alınmasından ardından, havalimanı açılış tarihinden itibaren 10 yıl süreyle, İstanbul'da oluşturulacak 18 hat üzerinde 150 otobüsle taşımacılık işini kapsamaktadır.
  • VKGYO: Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Birdal görevinden istifaen ayrılmış olup, kalan süreyi tamamlamak ve yapılacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Şahap KAVCIOĞLU Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilmiştir

Borsa İstanbul:

  • SPK BÜLTENİ:
  • ALARK: Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Alarko Holding'in (ALARK) bedelsiz sermaye artırımı başvurusunu onayladı. 23.467.000 TL değerindeki mevcut sermayesini iç kaynaklardan karşılanmak suretiyle 211.533.000 TL artırarak 435.000.000 TL'ye çıkaracak. Bugün Finansallarını Açıklamasını Beklediğimiz Şirketler:

Yukarı