29.07.2015 Şirket Haberleri

AKENR: Bağlı ortaklığı Akkur Enerji'yi kolaylaştırılmış usulde devralarak birleşmesine SPK onay vermiştir.

AKFEN: Hisse geri alım kapsamında 28 Temmuz'da 7.87-7.91 TL fiyat aralığından 19 bin adet hisse alınmıştır.

AKSEN: SPK, 500 mn TL nominal değerli borçlanma aracı ihracına onay vermiştir.

ASELS: Milli Savunma Bakanlığı ile Türk Silahlı Kuvvetleri ihtiyacı olan Taktik Saha Muhabere Sisteminin tedariki için 186 mn USD bedelli anlaşma yapılmıştır.

ATPET: SPK, bugünden itibaren 3 ay boyunca brüt takas uygulanmasına ve internet üzerinden emir alınmamasına karar vermiştir.

AVISA: 35.8 mn TL çıkarılmış sermayesinin %229.8 bedelsiz sermaye artışıyla 118 mn TL'ye çıkarılmasına karar verilmiştir.

DOHOL: Doğan Grubu, yazılı basında bugün Hanzade Doğan Boyner hakkında çıkan haberlere yönelik yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, POAŞ'ın yurtdışından ithal ürünlerinde kanun ihlali yapıldığı iddialarına karşı, "POAŞ tarafından ithal edilen petrol ürünleri gümrük vergisinden muaftır. Olmayan bir verginin kaçırıldığı iddiası abestir. Hiçbir raporda eksik ödenen vergi bulunduğu iddiası yoktur. Aksi olsaydı bu güne kadar POAŞ'a eksik ödenen gümrük vergileri ve cezaları için ihbarname düzenlenmiş olması gerekirdi" ifadelerine yer verildi.*Hürriyet.

EUHOL: SPK, bugünden itibaren 3 ay boyunca brüt takas uygulanmasına ve internet üzerinden emir alınmamasına karar vermiştir.

GSDHO: Bugün hisse başına 24 kuruş nakit temettü ödemesi yapılacaktır. Düzeltilmiş fiyat 1.27 TL ve temettü verimi %16.

KARSN: ABD Posta Servisi'nin Yeni Nesil Dağıtım Aracı Alım Süreci'nde ihale makamı teklif çağrısını ve nihai şartnameyi henüz yayımlamamıştır.

OTKAR: Bugün 2Ç2015 mali tablolarını açıklaması bekleniyor. Net zararına yönelik piyasa beklentisi 1 mn TL.

SARKY: SPK, %25 bedelsiz sermaye artışını onaylamıştır.

TAVHL: Bugün 2Ç2015 mali tablolarını açıklaması bekleniyor. Net karına yönelik piyasa beklentisi 190 mn TL ve YF beklentisi 203 mn TL.

TMPOL: Bugün %170 bedelsiz sermaye artışı hak kullanımı gerçekleşecektir. Düzeltilmiş fiyat 5.30 TL.

TTRAK: Bugün 2Ç2015 mali tablolarını açıklaması bekleniyor. Net karına yönelik piyasa beklentisi 52 mn TL ve YF beklentisi 54 mn TL.

VAKBN: SPK, 12 milyar TL nominal değerli borçlanma aracı ihracına onay vermiştir.

VAKBN: Ziraat Katılım'ın mayıs ayında faaliyete geçmesiyle kamu bankalarının katılım bankacılığı sektörüne girişi hızlandı. Vakıf Katılım da ekim ayında faaliyete geçmeye hazırlanıyor. Yıl sonuna doğru da Halk Katılım'ın açılması bekleniyor.*Star.

VERUS: SPK, bugünden itibaren 3 ay boyunca brüt takas uygulanmasına ve internet üzerinden emir alınmamasına karar vermiştir.

Yukarı