26.06.2015 Şirket Haberleri

AKFEN: Hisse geri alım programı kapsamında 25 Haziran'da 6.84-6.92 TL fiyat aralığından 17 bin adet hisse alınmıştır.

ALKIM: Ankara-Çayırhan Tesislerindeki kapasite artışı yatırımı ile ilgili olarak HPD-VEOLIA firması ile 3.9 mn Euro bedelli kristalizasyon makine ve techizatı anlaşması imzalanmıştır.

ANELT: ANELE 25 Haziran'da 1.71 TL fiyattan 70 bin adet hisse satmıştır.

ANHYT: %7.9 bedelsiz sermaye artışının hak kullanımı 26 Haziran'da gerçekleştirilecektir.

ATAGY: Proje geliştirme ve kontrol hizmetleri de dahil olmak üzere gayrimenkul portföyünün oluşturulmasına ve geliştirmesine yönelik işlerle ilgili olarak Ata Gayrimenkul Geliştirme le imzalanmış olan "Danışmanlık Sözleşmesi"nin yenilenmesine karar verilmiştir.

DAGI: IC İÇTAŞ Gayrimenkul Yatırımları ile yürütülen otel yapımı görüşmelerinde henüz ilerleme sağlanamamıştır. Koç Yapı 24 Haziran'da 2.41-2.44 TL fiyat aralığından 65 bin adet hisse almıştır.

DOHOL: Bağlı ortaklığı Doğan TV Holding'in 448.2 mn TL bedelli sermaye artışını tamamen üstlenmesinin ardından dün 52.6 mn TL ödeme ile toplam 352 mn TL ödeme yapılmıştır.

GSDHO: GSDDE'nin sahip olduğu 11.65 mn adet GSDHO hissesinin Borsa İstanbul'da satılmasına karar verilmiştir.

GSDHO: Silopi Elektrik'in %15 payının alınmasına EPDK onay vermiş olup Rekabet Kurulu izni gerekli değildir. Hisse başına 24 kuruş nakit temettü ödemesinin en geç 31 Temmuz'da yapılacak şekilde kesin tarihin yönetim kurulunca belirlenmesine genel kurulda karar verilmiştir. Genel kurulda hisse geri alım programı genel kurulda kabul edilmiştir.

SANKO: %38 bedelsiz sermaye artışının hak kullanımı 26 Haziran'da gerçekleştirilecektir.

SISE: SPK 23 Haziran'da %11.8 bedelsiz sermaye artışını onaylamıştır.

SNGYO: Seranit Granit 25 Haziran'da 0.77 TL fiyattan 1.15 mn adet hisse almıştır. İstanbul Sancaktepe'deki 3 parselin imar durumu hakkında yürüyen hukuki süreç henüz kesinleşmemiş olup, temyiz aşamasındadır.

SODA: SPK 23 Haziran'da %31.2 bedelsiz sermaye artışını onaylamıştır.

SRVGY: İstanbul Kağıthane'de bulunan ve 20 Şubat'ta yapı ruhsatı alınan arsada 6 mn TL bedelle zemin iyileştirme işi ihale edilmiştir.

TRCAS: %20 bedelsiz sermaye artışının hak kullanımı 29 Haziran'da gerçekleştirilecektir.

VAKBN: VakıfBank, 100 milyon euro krediyi KOBİ ve daha büyük ölçekli şirketlerin kullanımına sunacak.*BloombergHT.

Yukarı