03.11.2015 Şirket Haberleri

ALYAG: Yatırım Teşvik Belgesi kapsamında devam eden yatırımlarından Silo Yatırımı, yaklaşık 2.65 mn TL ve 956 bin EUR maliyet bedeli ile devreye alınmıştır.

ARMDA: Lider teknoloji şirketlerinden Microsoft ile toplu ticari lisanslama distribütörlüğü için görüşmelere başlamıştır.

BJKAS: Şirket 30 Ekim'de 2.04 TL fiyattan 121 bin adet hisse almıştır.

CIMSA: Sabancı Ailesinden bir üye 292 bin adet hissenin borsada işlem görebilir hale gelmesi için MKK'ya başvuru yapmıştır.

ECILC: ECZYT 2 Kasım'da 2.55 TL fiyattan 1.24 mn adet hisse almıştır.

EMKEL: Bağlı ortaklığı Emek Elektrik USA, NY elektrik dağıtımını üstlenen Iberdrola USA ile birim fiyat içeren ve 6.5 mn dolara kadar alım hakkı veren, 2 yıllık bir çerçeve sözleşmesi imzalamış ve bu kapsamda 30 Ekim 2015 tarihinde ilk siparişini almıştır. Iberdrola USA Management Corporation'ın New York eyaletinde sahip olduğu üç şirketin satın alacağı tüm kapasitif gerilim transformatörleri yalnızca Emek Elektrik markalı olacaktır.

EREGL: 30.03.2006 tarihli genel kurul toplantısında alınan kar dağıtımına ilişkin kararın iptali amacıyla ÖİB tarafından açılan dava sürecinde Yargıtayın şirket lehine olan yerel mahkeme kararını bozması ardından yapılan karar tashihi müracaatı reddilmiş ve Yerel mahkemede yine davayı reddetmiştir.

ESCOM: Ata Romorkör Kurtarma Hizmetleri 2 Kasım'da 1 TL fiyattan 151 bin adet hisse almıştır.

GENTS: Şirket ortağı 2 Kasım'da 1.17-1.18 TL fiyat aralığından 210 bin adet hisse almıştır.

GOLTS: Ttoplam klinker üretim kapasitesinin %65'ini temsil etmekte olan 2.fırını, yatırım kapsamında yapılan montaj ve bağlantı işlerinin ve planlı revizyonun tamamlanması dolayısıyla faaliyete geçmiştir.

HALKB: Antalya'da Azeri asıllı işadamı Telman İsmailov'a ait Mardan Palace Hotel, icradan satıldı. Garanti Bankası'na borçları nedeniyle satışa çıkarılan oteli, daha önce icraya veren Halk Bankası satın aldı.*Dünya.

HLGYO: Eskişehir'deki Panorama Plus konut+ticari projesinin yapı kullanım izin belgesi alınmıştır.

IEYHO: 2.56 mn adet A grubu imtiyazlı payların Işıklar Holding ortaklarına 1.5 TL fiyattan satılması planlanmaktadır.

KRDMA: Yolbulan Çelik 2 Kasım'da 1.74 TL fiyattan 485 bin adet hisseyi virman yoluyla almıştır. Bir ortak 1.73-1.76 TL fiyat aralığından 280 bin adet hisse satmıştır.

NTHOL: Yönetim kurulu başkanı 2 Kasım'da 3.34-3.45 TL fiyat aralığından 106 bin adet hisse almıştır.

SAHOL: Enerjisa'nın 8.9 milyar TL olan sermayesinin 700 mn TL bedelli sermaye artışıyla 9.6 milyar TL'ye artırılmasında rüçhan hakkının kullanılmasına karar verilmiştir.

TGSAS: Şirket genel müdür yardımcısı 2 Kasım'da 1.50-2.50 TL fiyat aralığından 337 bin adet hisse almıştır.

TKNSA: Sabancı Ailesinden iki üye yaklaşık 9 mn adet hissenin borsada işlem görebilir hale gelmesi için MKK'ya başvuru yapmıştır.

YGYO: Portföyündeki Arifiye Arsasında geliştirilecek Proje inşaatının ana yüklenici firması Yeşil İnşaat Gayrimenkul olmuştur.

Yukarı