YFTRADEFX Paskalya Tatili Ons ve Gram altın işlem saatleri hk. bilgilendirme

Merhaba,

25 Mart Paskalya tatili sebebiyle YFTRADEFX Meta sisteminde XAUUSD, XAGUSD ve GAUTRY çiftlerinin işlem saatleri aşağıdaki gibi olacaktır.

XAUUSD & XAGUSD:
24 Mart Perşembe- Kapanış TSİ 22:30
25 Mart Cuma- İşleme Kapalı
28 Mart Pazartesi- Açılış TSİ 01:15

GAUTRY:
24 Mart Perşembe- Kapanış TSİ 22:00
25 Mart Cuma- İşleme Kapalı
28 Mart Pazartesi- Açılış TSİ 07:00


Diğer FX çiftlerinin işlem saatlerinde ise herhangi bir değişiklik olmayacaktır.

Paskalya tatili sebebiyle 25 Mart Cuma ABD ve Avrupa, 28 Mart Pazartesi ise Avrupa piyasaları kapalı olacaktır. Tatil sebebiyle likidite koşullarının sığ olacağını göz önünde bulundurarak FX piyasalarında olağan dışı volatilite ve spread açılması yaşanması riski bulunmaktadır. Bu sebeple yatırımcılarımıza aşağıdaki konuları hatırlatmak isteriz.

- Yatırımcılarımızın hesaplarındaki Varlık/Teminat oranları YFTRADEFX platformunda %40 seviyesine ulaştığında açık pozisyonları stop-out seviyesinin altında bir seviyeden kapanabilir. Yatırımcılarımızın bu konuda dikkatli olmaları ve teminat seviyelerini tehlikeye atmayacak şekilde işlem yapmaları tavsiye edilir.

- Hedge pozisyonlar hiçbir zaman yatırımcının zararını sabitleme garantisi vermez. Bununla birlikte yüksek volatiliteden kaynaklı spread açılması durumlarında hedge pozisyonlar kapanabilir ve müşteri zararını realize edebilir. Yatırımcılarımıza böyle durumlar için ek teminat bulundurması tavsiye edilir.

- Yatırımcılarımızın market emirleri yüksek volatilitenin olduğu zamanlarda emri gönderikleri andaki fiyattan farklı seviyeden gerçekleşebilir.

- Volatilitenin yüksek olduğu zamanlarda açılış fiyatları bir önceki günün kapanış fiyatından oldukça farklı olabilir. Yatırımcılarımızın böyle durumlar için ek teminat bulundurması tavsiye edilir.

Yukarı