Stockeys Pro Kampanyası

Stockeys Pro Kampanyası

Yatırım Finansman’da Hesap Açmanın Tam Zamanı:
Yeni Yatırım Hesabı Açanlara Stockeys Pro Ücretsiz!

Stockeys Pro ile birkaç tıkla hem çok pratik hem de kolay karşılaştırmalara ulaşarak, doğru yatırım kararları için güvenilir bir yardımcıyla yatırımlarınıza başlayın.

Analizler, yatırım kararları ve yatırım fırsatlarını yakalamak için oldukça önemli bir yere sahip. Bu noktada doğru kararlar almak ve yatırım fırsatlarını değerlendirmek, başarılı bir portföy oluşturmak için de kritik bir önemde.

Siz de Stockeys Pro ile kolayca analiz yapabilmek için Yatırım Finansman’da yeni yatırım hesabı açın,

Stockeys Pro ile;

  • Karı artan/azalan, borçları artan/azalan şirketlerin listesine,
  • Piyasa değerleri, net kar, öz varlık değeri
  • Temettü ödemelerine hemen erişin ve anında karşılaştırın! Sektör bazlı analiz edin!

Stockeys Değişim Analizleriyle, şirket bilançoları içinde temel gösterge durumunda olan Satış Karlılık & Borçluluk oranlarında meydana gelen değişimleri, kolayca analiz edin.

Şimdi Yatırım Finansman hesabınızı açarak, bilançoların açıklandığı bu dönemde yatırım kararlarınızı daha hızlı ve pratik bir şekilde alın.

Stockeys Pro'nun avantajlarından yararlanarak, yatırım kararlarınızı güvenli bir şekilde temellendirebilir ve başarılı bir yatırımcı olma yolunda önemli adımlar atabilirsiniz.

Kampanya Koşulları:

  • Stockeys Pro kampanyası 31 Aralık2023 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampayamızdan 1 Kasım – 31 Aralık 2023 tarihleri arasında kurumumuzda yeni hesap açan ve minimum 10.000 TL para girişi veya minimum 10.000 TL menkul kıymet virmanı sağlayan yatırımcılar faydalanabilir.
  • Kampanya yeni açılan yatırım hesabının MKK nezdinde aktif olmasından itibaren 1 ay içerisinde minimum 10.000 TL para girişi sağlayan yatırımcılara otomatik olarak tanımlanacaktır. Bu 1 aylık süre içinde minimum limiti yatırmayan yatırımcılar kampanyadan faydalanma hakkını kaybedecektir.
  • Kampanyaya hak kazanan müşterilerimiz 2 aylık Stockeys Pro kullanım hakkına sahip olacaktır.
    Stockeys Pro kullanım hakkı 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerlidir.
Yukarı