Sıfır Komisyon Kampanyası

Sıfır Komisyon Kampanyası

Yatırım Finansman’dan Yıl Sonu Fırsatı: Yeni Hesap Açan Herkese Sıfır - 0 - Komisyon!

Özel yıl sonu fırsatı Yatırım Finansman’da sizi bekliyor!

Yatırım Finansman'da 01 Aralık – 31 Aralık tarihleri arasında hesap açan herkes, 10.000.000 TL’ye kadar yaptıkları pay senetleri hacminde 0 komisyon ile işlem fırsatından faydalanıyor.

Şimdi siz de bu avantajlı kampanyadan hemen yararlanın ve yatırımlarınıza değer katmaya başlayın.

Nasıl Yararlanabiliriz?

Formu doldurun
Hesabınızı oluşturun
Sıfır - 0 - Komisyon avantajı ile işlemlerinize başlayın

 

Neden Yatırım Finansman?

2 Aylık Stockeys Pro Ücretsiz: Yeni hesap açanlara özel, Stockeys Pro ile yatırımlarınızı analiz edin, fırsatları değerlendirin.Şimdi Yatırım Finansman hesabınızı açarak, bilançoların açıklandığı bu dönemde yatırım kararlarınızı daha hızlı ve pratik bir şekilde alın.

Hızlı ve Kolay Başlangıç: Hesap açmak sadece birkaç adım uzaklıkta. Yatırımlarınıza hemen başlamak için şimdi hesap açın.

Kampanya Koşulları Nedir?

  • Kampanyadan yalnızca 01 Aralık 2023 – 31 Aralık 2023 tarihleri arasında kurumumuzda yeni hesap açan ve kampanyaya “link”ten formu dolduran müşterilerimiz faydalanabilecektir.
  • Kampanya dönemi boyunca açılmış hesaplar; aktifleştirildikten ve form ile başvuruyu yaptıktan sonra bir ay içerisinde pay senetleri işlemlerinde 10 milyon TL işlem hacmine kadar sıfır komisyon kampanyasından faydalanabilecektir.
  • Dijital Platformlar aracılığıyla yapılan tüm pay senedi işlemleri hacim hesaplamasına dahil olacaktır. Temsilciler aracılığıyla verilen emirlerin hacimleri kapsam dışıdır.
  • Kampanya kapsamında açılan tüm hesapların pay senedi işlem komisyon oranı “0” olarak açılacak olup katılımcıların Kampanyadan faydalanma kriterleri tamamlandıktan sonra kurum default komisyon oranı olan  0,001 (binde 1) uygulanacaktır.
  • Kampanya süresi sonunda, kampanyadan faydalanan tüm yatırımcılar için 0,001 (binde 1) komisyon oranı uygulanacaktır.
  • Kampanyaya katılan yatırımcılara sadece BSMV ve Borsa Payı tutarı yansıtılacaktır.
  • Kampanya dönemi boyunca mevcut hesap kapatılıp, yeni hesap açılarak kampanyadan faydalanılamaz.
Yukarı