Türkiye'nin İlk Borsa Aracı Kurumu

Türkiye'nin İlk Borsa Aracı Kurumu

Türkiye'nin İlk Borsa Aracı Kurumu, Yatırım Finansman’a Hoş Geldiniz!

48 yıl önce 15 Ekim 1976 tarihinde Türkiye’nin ilk borsa aracı kurumu olarak Türkiye İş Bankası ve Türkiye Sınai Kalkınma Bankası'nın (TSKB) öncülüğünde, 13 büyük bankanın katılımıyla kurulduk.

Geçen yılların biriktirdiği deneyim ve ilk borsa aracı kurumu olmanın getirdiği tecrübe ile müşterilerimize en iyi yatırım deneyimini sunmak için çalışıyor, teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak yenilikçi çözümler geliştiriyoruz.

Türkiye’nin İlk borsa aracı kurumu Yatırım Finansman olarak 48 yıllık birikmiş tecrübe ve bilgimizle sizinle tanışmayı bekliyoruz.

Tanışmamıza Özel Kampanyamız

Türkiye'nin ilk borsa aracı Kurumu Yatırım Finansman ile tanışmanıza özel, yeni hesap açıp 20.000TL nakit veya menkul kıymet girişi yapan yatırımcılarımıza Fintables Mobile hediye. 

Fintables’da onlarca kriter arasından istediğinizi seçin, kriterlerinize uyan şirketleri Fintables Radar aracılığı ile saniyeler içinde bulun ve yatırım kararlarınız için vakit kazanın.

Siz de Yatırım Finansman’da hesap açarak Fintables Mobile ile kolayca analiz yapmaya başlayın.

 
Bireysel Ürün ve Hizmetlerimiz

Hisse Senedi İşlemleri: Alt limitsiz, Görüntülü Görüşme ile hemen hesap açıp Türkiye’nin İlk Borsa Aracı Kurumu Yatırım Finansman’da hisse senedi işlemlerinize başlayın.

Hemen Hesap Açın

Bireysel Portföy Yönetimi: Uzmanlarımızın desteğiyle birikimlerinizi en iyi şekilde yönetin. Detaylı bilgi için tıklayın.

Yatırım Danışmanlığı: Risk/getiri tercihleriniz ile belirlediğimiz beklenti ve ihtiyaçlarınıza en uygun çözümlerle rapor, analiz, yorum ve tavsiyeler çerçevesinde size özel yatırım stratejisi ve alternatifleri sunuyoruz.

Türev Ürünleri: Vadeli İşlemler, Opsiyon sözleşmeleri ve tezgahüstü türev ürünlerin esnek yapısı sayesinde farklı piyasa koşullarına göre müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap veren çözümler üretiyoruz.

Faize Dayalı Ürünler: Eurobond, Repo, Tahvil ve Bonolar ile çok çeşitli vadelerde faize dayalı ürünlerimiz ile alternatif yatırım araçlarını keşfedin.

Analiz ve Araştırma: Piyasalar hakkında kısa, orta ve uzun vadeli önerilerimiz ve piyasadaki gelişmelere göre güncellenen model portföyümüz, rapor ve bültenlerimizle sermaye piyasasında değer yaratmaya devam ediyoruz. Strateji ve Araştırma departmanlarımızın düzenli oluşturduğu içeriklerden faydalanarak bilinçli yatırım kararları alın. Raporlara ulaşmak için tıklayın.

YF Akademi: Finansal okur yazarlığınızı temel, orta ve ileri seviyelerdeki borsa eğitimlerimizi alarak geliştirin, birikimlerinizi en iyi şekilde değerlendirin. Eğitim ve etkinliklerden haberdar olmak için tıklayın.

Yukarı