Şirket Haberleri

KAP Haberleri

    GESAN – Girişim Elektrik ile yurt dışındaki bir müşterisi arasında 139 milyon TL tutarında iş sözleşmesi imzalandığı bildirildi. Söz konusu tutar şirketin 2021 yılı hasılatının yaklaşık %11’ine karşılık geliyor.

    Pay Alım Satım Haberleri –
    CEMAS – Işıklar Holding tarafından 1.30 - 1.39 TL fiyat aralığından 13 milyon adet pay satışı yapılırken, Çemaş Döküm sermayesindeki payı %0’a geriledi.
    GLRYH – Ana ortak Murat Güler tarafından 3.10-3.12 TL fiyat aralığından 980 bin adet pay alımı yapılırken, Güler Yatırım sermayesindeki payı %11.77’ye yükseldi.

    Borsa İstanbul ve SPK Karar ve Açıklamaları –
    Borsa İstanbul Temmuz - Eylül Dönemi Değişiklikleri – Borsa İstanbul kararına göre 1 Temmuz itibariyle BİST100’e AKFGY, ALBRK, BAGFS, BUCIM, CEMTS, INVES, PSGYO ve YATAS dahil olacak olup BİST100 endeksinden ARASE, BIOEN, BRISA, CANTE, ESEN, KARTN, KUTPO ve KZBGY çıkarılacak. BİST50 endeksinde ise AEFES, AKSA, ISGYO ve OYAKC dahil olacak olup, BİST50 endeksinden BASGZ, BERA, KARSN ve TURSG çıkarılacak.
    Borsa İstanbul Pazar Duyurusu – Borsa İstanbul yaptığı açıklama ile 1 Temmuz’dan itibaren Yıldız Pazar, Ana Pazar ve Alt Pazar’da işlem görecek payların listesini yayımladı. Detaylı bilgiye https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1038110 adresinden ulaşılabilir. VBTS ve Borsa Genel Müdürlüğü kararıyla alınan menkul kıymet tedbir listesine ulaşmak için https://www.borsaistanbul.com/erd/menkul_tedbir_listesi.csv SPK'nın 11/02/2021 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasalarında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar BIST-50 Endeksi dışında kalan paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır.
    Nakit Temettü Haberleri

    Bugün Genel Kurulu Olan Şirketler – DARDL


Yukarı