Şirket Haberleri

KAP Haberleri

    ANELE – Anel Elektrik ile Denizbank arasındaki kredi sözleşmesi çerçevesinde, şirketin Denizbank’a olan borcu için, bankanın haciz kararı aldığı bildirildi. Şirket, haciz kararına ilişkin olarak yasal süreçte itiraz hakkını kullanacak.
    TURSG – Türkiye Sigorta’nın Ocak-Aralık (2021) dönemi prim üretimi, önceki yılın aynı dönemine göre %32 artışla 11.75 milyar TL’ye yükseldi.
    VBTYZ – VBT Yazılım ile THYAO arasında 3 yıllık süreyi kapsayacak şekilde 5.69 milyon Dolar tutarında iş sözleşmesi imzalandı. Pozitif

    Pay Alım Satım Haberleri –
    ARCLK – Arçelik, pay geri alım programı çerçevesinde 52.06 TL fiyattan 0.52 milyon adet pay alımı yapıldığını ve alınan payların şirket sermayesine oranının %5.65’e yükseldiğini bildirdi.
    ERSU – Erdin Özel tarafından 6.80 TL fiyattan 0.14 milyon adet pay alımı yapılırken, Ersu Meyve ve Gıda sermayesindeki payı %10.45’e yükseldi.
    HDFGS – Hedef Girişim Sermayesi, pay geri alım programı çerçevesinde 2.49 TL fiyattan 0.1 milyon adet pay alımı yapıldığını bildirdi.
    SAHOL – Hacı Ömer Sabancı Holding, pay geri alım programı çerçevesinde 14.83 TL fiyattan 1 milyon adet pay alımı yapıldığını ve alınan payların şirket sermayesine oranının %0.76’ye yükseldiğini bildirdi.

    Borsa İstanbul ve SPK Karar ve Açıklamaları –
    AKFGY & KAPLM & KUTPO & TETMT – VBTS kapsamında AKFGY, KAPLM, KUTPO ve TETMT payları 20/01/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 18/02/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir. VBTS ve Borsa Genel Müdürlüğü kararıyla alınan menkul kıymet tedbir listesine ulaşmak için https://www.borsaistanbul.com/erd/menkul_tedbir_listesi.csv SPK'nın 11/02/2021 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasalarında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar BIST-50 Endeksi dışında kalan paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır.

    Nakit Temettü Haberleri –

    Bugün Genel Kurulu Olan Şirketler – ATSYH, MEGAP


Yukarı