Şirket Haberleri

KAP Haberleri

    ANHYT – Şirketin Ocak – Haziran dönemi prim üretimi geçen yılın aynı dönemine göre %9.6 düşüşle 795.7 milyon TL’ye geriledi.
    BAGFS – Şirketin 14 Haziran ve 12 Temmuz’da açıkladığı tesis faaliyetlerinin durdurulması ve idari para cezası sürecine istinaden, söz konusu idari işlemlerin durdurulmasına ilişkin yapılan başvuruda Bakanlık savunmasından sonra yeni bir karar verilinceye kadar yürütmenin durdurulmasına karar verildiği bildirildi.
    BMSCH – Şirket, Amerika Philadelphia’da yerleşik bir firma ile 150 tonluk çelik hasır satış sözleşmesi imzaladığını bildirdi. Sevkiyatın Ağustos 2021 döneminde gerçekleştirilecek.
    IHLAS & KLGYO – İhlas Holding bağlı ortaklığı İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi’nin KLGYO’a ait Beylikdüzü’nde yer alan arsasında arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı işinde projenin bu ay tamamlanması ve Ağustos ayında da teslimlerin başlanacağı bildirildi.
    PEKGY – Şirket sermayesinin 253 milyon TL’den %400 oranında bedelli olarak 1.01 milyar TL’ye yükseltilmesine ilişkin olarak rüçhan hakkı kullanılmayan ve sonrasında satılmayan 595 milyon adet pay iptal edilecek olup şirket sermayesi 669.8 milyon TL’ye yükseltilecek.

    Pay Alım Satım Haberleri –
    HDFGS – Pay geri alım programı çerçevesinde 2.72 – 7.76 TL fiyat aralığından 0.67 milyon adet pay alımı yapıldı.
    INFO – Pay geri alım programı çerçevesinde 3.99 – 4.01 TL fiyat aralığından 60,000 adet pay alımı yapıldı.
    SISE – Pay geri alım programı çerçevesinde 7.51 – 7.57 TL fiyat aralığından 1.50 milyon adet pay alımı yapıldı.

    Borsa İstanbul ve SPK Karar ve Açıklamaları –
    MANAS – Manas Enerji Yönetimi Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin halka arzı tamamlanırken, şirket payları 27 Temmuz itibariyle 9.90 TL fiyattan Ana Pazar’da işlem görmeye başlayacak. VBTS ve Borsa Genel Müdürlüğü kararıyla alınan menkul kıymet tedbir listesine ulaşmak için https://www.borsaistanbul.com/erd/menkul_tedbir_listesi.csv

    Nakit Temettü Haberleri –

    Bugün Genel Kurulu Olan Şirketler –


Yukarı