Şirket Haberleri

KAP Haberleri

    FONET – Şirket, basında çıkan yurtdışından gelen pay satışı taleplerine dair haberlere istinaden bir danışmanlık firması ile sözleşme imzaladığını fakat işleme dair belirsizliğin sürdüğünü bildirdi. Bu çerçevede şirket Özel Durumlar Tebliği hükümleri çerçevesinde açıklamanın ertelenmesi hakkını kullanacak.
    IHGZT – Şirket sermayesinin 120 milyon TL’den %50 oranında iç kaynaklardan bedelsiz olarak 60 milyon TL artışla 180 milyon TL’ye yükseltilmesine karar verildi.
    INFO – Şirket sermayesinin 18.47 milyon TL’den %83.03 oranında bedelsiz olarak 15.33 milyon TL artışla 33.80 milyon TL’ye yükseltilmesine ilişkin yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.
    SKTAS – Şirket sermayesinin 40.12 milyon TL’den %95 oranında bedelli olarak 38.11 milyon TL artışla 78.23 milyon TL’ye yükseltilmesine ilişkin yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.
    USAK – Şirket sermayesinin 100 milyon TL’den %145 oranında bedelli olarak 145 milyon TL artışla 245 milyon TL’ye yükseltilmesine ilişkin yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.
    Havacılık Sektörü – Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Türkiye’nin 15 ülkeyle uçuşları tekrar başlatmak için anlaşmaya vardığını, 92 ülkeyle görüşmelerin ise sürdüğünü söyledi. Bakan, KKTC, Bahreyn, Bulgaristan, Katar ve Yunanistan’a uçuşların 10 Haziran’da başlayacağını ve ülke sayısının Haziran sonuna kadar 40 ulaşacağını söyledi. Planlamalara göre Haziran sonu itibariyle Avrupa ve Orta Asya’daki birçok ülke ile Hong Kong ve Japonya’ya uçuşlar başlayacak. Diğer yandan THY dün 25bin yolcu taşıdığını açıkladı. Dün, hafta sonu için 15 şehir için açıklanan sokağa çıkma yasağı yolcu trafiğini bir miktar etkileyecek olsa da Haziran için 2-2,5mn yolcu hedefimizin (yaklaşık yıllık %90 düşüş) hala yakalanabilir olduğunu düşünüyoruz.
    Pay Alım Satım Haberleri –

Yukarı