Şirket Haberleri

KAP Haberleri

    ALCTL – Türk Telekomünikasyon A.Ş. ile 2016’da imzalanan sistem, donanım, yazılım, bakım ve destek sözleşmesi kapsamında toplamda 59,4 mln$ tutarında dört ayrı emri imzaladığını bildirdi. Alınan yeni işlerin toplam bedeli güncel kurla hesaplandığından 2020 cirosunun %46’sına tekabül etmektedir.
    BIOEN – 150.000.000 TL çıkarılmış sermayesinin 350.000.000 TL (%233,3 bedelsiz) artırılarak 500.000.000 TL'ye çıkarılması için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verdi.
    BMSCH – İZMİR Aliağa’da 150 ada, 18 parselde Çelik Hasır ve Nervürlü Çubuk (Soğuk Demir Çekme ) Üretim Tesisi yatırımını gerçekleştirmek amacıyla hazırlanan ÇED raporu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.
    TRILC – Rusya menşeili Gamaleya araştırma enstitüsü tarafından geliştirilen Sputnik Light" aşısı Acil Kullanım Onayı için yapılan başvuru neticesinde Yüksek Öncelik onay değerleme Birimine başvuru yapıldığını bildirdi.
    ISBIR – İşbir Holding bağlı ortaklığı “İşbir Sentetik Dokuma” paylarının halka arzı için SPK ve Borsa İstanbul nezdinde başvuru yapıldı.

    Pay Alım Satım Haberleri –

    Borsa İstanbul ve SPK Karar ve Açıklamaları – SPK'nın 11/02/2021 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasalarında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar BIST-50 Endeksi dışında kalan paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır. VBTS ve Borsa Genel Müdürlüğü kararıyla alınan menkul kıymet tedbir listesine ulaşmak için https://www.borsaistanbul.com/erd/menkul_tedbir_listesi.csv

    Nakit Temettü Haberleri –

    Bugün Genel Kurulu Olan Şirketler –


Yukarı