10.09.2015 Şirket Haberleri

AKGRT: 2015 yılı Ağustos ayında prim üretimi yıl bazında %19 gerileyerek 105.7 mn TL olurken 8 aylık toplam prim üretimi %9 azalarak 1,122 mn TL olmuştur.

ANHYT: Trakya Bölge Satış Müdürlüğü Şubemizin kuruluşu tamamlanıp faaliyete geçmiştir. İç Anadolu II. Bölge Satış Müdürlüğü Şubesinin oluşumuna ilişkin işlemler devam etmektedir.

AVISA: %229.8 bedelsiz sermaye artışının hak kullanımı 15 Eylül'de gerçekleşecektir.

BASCM: Bir ortak 109 bin adet hissenin borsada işlem görebilir hale gelmesi için MKK'ya başvuru yapmıştır.

EGSER: İzmir Kemalpaşa'da bulunan tesislerinde, Yatırım Teşvik Belgesi kapsamında yapılan toplam maliyeti yaklaşık 46.5 mn TL tutarındaki modernizasyon ve yenileme yatırımları faaliyete geçmiştir. Yatırım ile doğalgaz tüketimi azaltıcı ve verimi artırıcı etki beklenmektedir.

EKGYO: Ağaoğlu, Cityscape 2015'te Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı'na Maslak 1453 projesinde 140 dairenin bulunduğu kuleyi 67 milyon dolara sattı.*Dünya.

GEREL: 10 mn adet hissenin 2.4 TL fiyattan tahsisli satışıyla elde edilecek fon 13 mn TL kısa vadeli kredi finansmanı, 6 mn TL yatırım harcaması ve 5 mn TL işletme sermayesi olarak kullanılacaktır. Kısa vadeli borçların büyük kısmı kapanarak kalanı uzun vadeliye dönüştürülecektir. Katar'da kurulu şirketin faaliyete geçmesi ve buradaki fabrika ile Çaycuma ek bina yatırımı sağlanacaktır. Rusya'daki fabrika ve diğer ülkelerdeki satış kanalları için işletme sermayesi verilecektir.

GYHOL: GEDIK 4.44 mn adet hisseyi 1.08 TL fiyattan ve 10 bin adet imtiyazlı hisseyi Erhan Topaç'a satmıştır.

KIPA: Bir kısım mağazalarının Beğendik Mağaza'ya ve Real Hipermarketler'e devri için görüşmeler sürmektedir.

KOZAA/KOZAL/IPEKE: Koza-İpek Grubu'na yönelik soruşturma kapsamında, holdingin Ankara'daki merkez binasında ikinci kez arama yapılmaya başlandı.*NTVPara.

LKMNH: Hisse geri alım programı kapsamında 9 Eylül'de 2.16 TL fiyattan 5 bin adet hisse alınmıştır.

SKBNK: GCPF'den bireyler ve KOBİ'lerin enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji yatırımlarının finansmanı amacıyla 9 yıl vadeli 30 mn USD kredi alınmıştır.

TUDDF: Bugün borsa kotundan çıkarılacaktır.

Yukarı