Fx Bilgilendirme...

17.07.2015 Cuma günü , yurtiçi piyasalar tatilken, ABD tarafında Başta TÜFE olmak üzere İnşaat izinleri, Konut başlangıçları, Michigan Tüketici Güven endeksi verileri açıklanacaktır. Özellikle TÜFE ve Çekirdek TÜFE verileri bütün pariteler ve başta altın olmak üzere değerli metaller üzerinde etkili olabilir.


- Volatilitenin yüksek olduğu zamanlarda açılış fiyatları bir önceki günün kapanış fiyatından oldukça farklı olabilir. Yatırımcılarımızın böyle durumlar için ek teminat bulundurması tavsiye edilir.

- Yatırımcılarımızın hesaplarındaki varlık/teminat oranları %40 seviyesine ulaştığında açık pozisyonları stop-out seviyesinin altında bir seviyeden kapanabilir. Yatırımcılarımızın bu konuda dikkatli olmaları ve teminat seviyelerini tehlikeye atmayacak şekilde işlem yapmaları tavsiye edilir.

- Hedge pozisyonlar hiçbir zaman yatırımcının zararını sabitleme garantisi vermez. Bununla birlikte, yüksek volatiliteden kaynaklı spread açılması durumlarında hedge pozisyonlar kapanabilir ve müşteri zararını realize edebilir. Yatırımcılarımıza böyle durumlar için ek teminat bulundurması tavsiye edilir.

- Yatırımcılarımızın market emirleri yüksek volatilitenin olduğu zamanlarda emri gönderdikleri andaki fiyattan farklı seviyeden gerçekleşebilir.

Yukarı